PROFETISCHE CONFERENTIE ZUID-NEDERLAND: ‘KEER TERUG’

Klik hier om je op te geven via eventbrite.

Wij nodigen een ieder van harte uit voor deze bijzondere conferentie! Wij zien uit naar een verfrissende tijd met aanbidding en woorden van God die ons vernieuwen en uitdagen. Door de conferentie heen zal er tijd zijn om persoonlijke profetische woorden te ontvangen. Het is ook heerlijk om elkaar te ontmoeten in verbondenheid en vriendschap.

Het is een landelijke bijeenkomst van mensen die een hartstochtelijk verlangen hebben om te gaan voor het overvloedige leven zoals God dat heeft bedoeld. We willen toegerust worden om van dat leven uit te delen in onze omgeving. We verwachten dat dit een inspirerende, diepgaande en opbouwende profetische conferentie zal worden!

Nodig gerust anderen uit om ook te komen!

Tot op de conferentie,

Arthur & Corinne de Groot (voorgangers Ichthus Etten-Leur)