Gods Meeting Place is een open avond voor ieder die actief wil zijn in voorbede, bemoediging en profetische woorden. We komen samen in een informele setting met spontane momenten van aanbidding. De avond vindt eens in de vier weken plaats op woensdag van 19:30 tot 21:30 uur in het Ichthus ontmoetingscentrum. Twee weken later vindt Sleutels tot de Bijbel plaats.

Sleutels tot de Bijbel is een bijbelstudie avond gebaseerd op het gelijknamige boek van David Pawson. Uitleg over de oorspronkelijke context en opzet van elk bijbelboek en een heldere uitleg over de samenhang tussen alle bijbelboeken maakt de bijbel veel toegankelijker. De boeiende achtergrond informatie wordt op papier uitgereikt. Deelnemers worden aangemoedigd het besproken bijbelboek vooraf door te lezen. De avond vindt eens in de vier weken plaats op woensdag van 19:30 tot 21:30 uur in het Ichthus ontmoetingscentrum. Twee weken later vindt Gods Meeting Place plaats.